Shumë të arrestuar gjatë ceremonisë së betimit të Trump ndërkohë që protesta pati edhe në Australi

Ndërkohë që ceremonia e inaugurimit të presidentit amerikan, Donald Trump në Uashington, ndiqej nga një pjesë e popullit, nga ana tjetër janë mbajtur protesta kundër tij.

SHBA

Në këto protesta janë arrestuar mbi 200 persona dhe janë plagosur disa policë.


Fjalët Kyçe: Donald Trump , Shtetet e Bashkuara të Amerikës , protesta në Amerikë