Rrugët e Amerikës janë bërë skenë e një fushate me rastin e 15 Korrikut, kur 4 vite më parë populli turk fitoi ndaj grushtshtetit

Epopeja e 15 korrikut edhe në rrugët e Amerikës

Disa kamionë me ekrane digjitale dhe me dritaku shkruhej “15 Korriku, Fitorja e Demokracisë Turke” dhe “Fitorja e Popullit Turk” kanë shëtitur rrugët e Manhattan, Brooklyn dhe Queens në New York, Washington DC dhe gjithashtu Saylorsburg e Pensilvani, ku jeton lideri i FETO, Fetullah Gulen.


Fjalët Kyçe: SHBA , 15 Korriku Dita e Demokracisë dhe Unitetit Kombëtar , 15 Korriku Dita Përkujtimore e Dëshmorëve