Protesta ndaj pseudoplanit amerikan të paqes për Lindjen e Mesme

Deklarata e Presidentit amerikan, Donald Trump se Jerusalemi do të konsiderohet kryeqyteti "i pandarë" i Izraelit, dhe se plani është "shansi i fundit" për palestinezët u protestua në disa vende.

Protesta kundër planit të paqes së Donald Trum

Në disa vende të botës janë bërë protesta për të treguar reagimin e tyre ndaj planit të ashtuquajtur të paqes së Presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump.

 


Fjalët Kyçe: Jerusalem , Donald Trump , plani i paqes , pseudoplan , Bregu Perëndimor