Populli mysliman i Arakanit ndërmerr një rrugë të gjatë dhe me rreziqe për ti shpëtuar vdekjes

Masakrat e budistëve nacionalistë e kanë detyruar popullsinë myslimane të Arakanit që të braktisë shtëpitë e tyre.

Myslimanët e Arakanit

Nga Arakani kanë ardhur pamje të tmerrshme si pasojë e dhunës së ushtruar ndaj këtij populli që masakrohet vetëm se janë myslimanë.


Fjalët Kyçe: myslimanët e Arakanit , dhuna në Arakan , masakrat në Arakan , Birmani