Përmbytje të mëdha në Nigeri

Përmbytje të mëdha në Nigeri

1

Në qytetin Lagos të Nigerisë si pasojë e reshjeve të dendura dhe fryrjes së lumit janë përjetuar përmbytje të mëdha që kanë ndikuar negativisht jetën e nigerianëve.


Fjalët Kyçe: Nigeri , Lagos , përmbytje