Pamjet e fundit nga evakuimi në Halep

Ndërkohë që raportohen shkelje të armëpushimit dhe sulme ndaj autokolonës me pasojë vdekje, vazhdojnë edhe përpjekjet për evakuim.

Halep

Në Turqi Ambulancat presin në gatishmëri në pikën e kalimit kufitar “Cilvegözü”. Zëdhënësi i presidencës turke, Ibrahim Kallën në një deklaratë që bëri tha: “I kemi marrë të gjitha masat në Idlib dhe Turqi. Jemi në pritje të vëllezërve nga Halepi”.


Fjalët Kyçe: luftimet në Halep , rrethimi i Halepit , armëpushimi në Halep , evakuimi i Halepit