Ninxhat iraniane

Një grup iranianesh stërviten me sporte të Lindjes së Largët me qëllim vetëmbrojtjeje.

Ninxhat iraniane

Një grup femrash në Iran, që stërviten me sporte të Lindjes së Largët me qëllim për të mbrojtur veten e tyre, e demonstruan talentin e tyre në këtë drejtim në kalanë Jughin në Shehrijar, 40 km larg Teheranit. Ninxhat iraniane bëjnë stërvitje në lidhje me përleshjen trup më trup dhe teknikat e përdorimit të armëve.


Fjalët Kyçe: ninxhat iraniane , Teheran , sporte të Lindjes së Largët , përleshje trup më trup