Mianmari nuk lejon ndihmat humanitare, myslimanët e Arakanit në gjendje të mjerueshme

Populli mysliman i Arakanit ka mbetur ballë për ballë masakrave dhe skamjes.

Arakan

Myslimanët e Arakanit; Ose vdekje nga masakrat e ushtrisë, ose vdekje nga skamja.


Fjalët Kyçe: myslimanët e Arakanit , masakrat në Arakan , ushtria e Mianmarit