Irani tronditet nga sulmet terroriste

Parlamenti iranian dhe mauzoleu i Humejnit janë përballur me dy sulme të njëkohshme të armatosura.

Sulmet në Teheran

Dy sulme të njëkohshme të armatosura morën në shënjestër sot (07.06.2017) godinën e Parlamentit të Iranit dhe mauzoleun e liderit revolucionar Ajetullah Humejni. Në zonë janë marrë masa të larta sigurie. Në sulme kanë humbur jetën 12 vetë. Përgjegjësinë e sulmeve e ka pranuar organizata terroriste DAESH në këtë vend.


Fjalët Kyçe: sulmet në Teheran , lufta kundër DAESH , lideri shpirtëror i Iranit , sulm terrorist , Teheran , Iran