Gjermani - Filloi sezoni i karnavalit “Stina e 5-të”

Në qytetet gjermane, brigjet e të cilave lagen nga lumi Rin, sot me aktivitetin “Nata e grave” filloi periudha e aktiviteteve të sezonit të karnavaleve të “Stinës së 5-të”. (Mesut Zeyrek – Agjencia e Lajmeve Anadolli / AA)

Karnavali "Stina e 5-të"

Në qytetet gjermane, brigjet e të cilave lagen nga lumi Rini, sot me aktivitetin “Nata e grave” filloi periudha e aktiviteteve të sezonit të karnavaleve të “Stinës së 5-të”. Në Këln (Koln), që është një nga qytetet ku karnavalet janë më të larmishme, me mijëra persona u argëtuan duke kënduar dhe vallëzuar me kostume të ndryshme. (Mesut Zeyrek – Agjencia e Lajmeve Anadolli / AA)


Fjalët Kyçe: karnaval , Stina e 5-të , Gjermani , lumi Rajna , Nata e Grave , Këln