Foto nga Halepi i kthyer në gërmadhë

Qyteti verior i Sirisë, Halep i kthyer në gërmadhë nga bombardimet

Halep 2016

Agjencia turke e lajmeve AA ka filmuar nga ajri me mjet fluturues pa pilot (dron) rrënimin në Halep, qytet në veri të Sirisë, i cili që prej 4 vitesh është objekt i sulmeve të rënda të regjimit të Beshar Esadit dhe që prej një viti objekt i sulmeve të Rusisë. Në pamje duket qartë shkatërrimi i plotë i lagjes Tarık el-Bab të qytetit, lagje e cila ka qenë objekt i sulmeve të rënda që nga 22 korriku 2012 e deri tani.


Fjalët Kyçe: rrethimi i Halepit , lufta civile në Siri , regjimi i Esadit