Festivali i Grafitit në Meksikë

Disa punime grafiti në muret e kryeqytetit meksikan

Mexico City 2016

Në kuadër të “Festivalit Ndërkombëtar të Grafitit 2016” mjeshtër të vizatime në mur me grafit erdhën nga vende të ndryshme të botës në kryeqytetin e Meksikës, Meksiko Siti (Mexico City), dhe i zbukuruan muret e godinave të ndryshme të qytetit me vizatime shumëngjyrëshe me grafit.  


Fjalët Kyçe: Meksiko Siti (Mexico City) , vizatime me grafit , Meksikë