Festivali i Bukës në Azerbajxhan

Në Baku u organizua Festivali i Bukës

Bukë azere

Me rastin e Ditës Botërore të Kuzhinierëve (Shefit të Kuzhinës, 20 tetor 2016) në Azerbajxhan u organizua Festivali i Bukës nga Ministria e Kulturës dhe Turizmit të Azerbajxhanit në bashkëpunim me Qendrën Kombëtare të Kulinarisë. Në festival u paraqitën lloje të ndryshme bukësh të 24 krahinave të Azerbajxhanit.


Fjalët Kyçe: Shefi i Kuzhinës , Festivali i Bukës , Baku , Azerbajxhan , Dita Botërore e Kuzhinierëve