Erdogan mbërrin në Moskë, Putin e pret në Pallatin e Kremlinit

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan realizon takimin e tij të 4-t në 6 muajt e fundit me homologun rus, Vladimir Putin.

Moskë 10.03.2017

Kreu i Shtetit turk, Recep Tayyip Erdogan mori pjesë në mbledhjen e Këshillit të Bashkëpunimit me Nivel të Lartë Turqi-Rusi dhe në ceremoninë e nënshkrimit të disa marrëveshjeve.


Fjalët Kyçe: Presidenti Recep Tayyip Erdogan , Vladimir Putin , Kremlini , marrëdhëniet turko-ruse