Disa nga gazetarët e vrarë në atentat vitet e fundit

Në punimin infografik do të gjeni historitë e dhimbshme të disa gazetarëve që e kanë humbur jetën vitet e fundit si pasojë e atentateve të ndryshme

Gazetarët e vrarë

Sipas organizatave ndërkombëtare si Reporterët pa Kufi (RWB) dhe Federata Ndërkombëtare e Gazetarëve (IFJ), mesatarisht 90 gazetarë humbasin jetën çdo vit në krye të detyrës.


Fjalët Kyçe: Reporterët pa Kufi (RWB) , Federata Ndërkombëtare e Gazetarëve (IFJ)