Civilët vazhdojnë të ikin nga sulmet e regjimit të Esadit

Civilët e detyruar të mërgojnë në zonat kufitare për shkak të sulmeve të regjimit të Beshar Esadit dhe mbështetësve të tij përpiqen t’u bëjnë ballë kushteve të vështira të dimrit.

Lufta civile në Halep/Siri

Familjet që kanë emigruar në fshatin Termanin, afër kufirit me Turqinë dhe në perëndim të provincës së Halepit, mundohen të vazhdojnë jetën e tyre pavarësisht nga kushtet e vështira.


Fjalët Kyçe: regjimi i Esadit , Halep , refugjatët sirianë , kriza e refugjatëve , lufta civile në Siri