2019, viti i ‘protestave në rrugë’

Me miliona njerëz mbushën rrugët në 17 vende nga Azia në Evropë dhe nga Amerika e Jugut në Lindjen e Mesme.

2019, viti i ‘protestave në rrugë’

Viti 2019 do të mbahet mend si “viti i protestave në rrugë”, ku një vend të gjerë zunë demonstratat masive në mbarë botën kundër korrupsionit, pabarazisë në shpërndarjen e të ardhurave, pretendimeve për manipulim të zgjedhjeve, rritjes së çmimeve dhe kërkesat për liri më të gjera.


Fjalët Kyçe: protestat në Hongkong , protestat në Iran , protestat në Irak , protestat në Francë , jelekëverdhët , protestat në rrugë