Tirana pret vizitorët vendas dhe të huaj me pamjen e saj të re

Kryeqyteti i Shqipërisë

Tirana

Kryeqyteti i Shqipërisë vazhdon të zhvillohet me hapa të shpejta për të qenë një nga kryeqytetet më të bukura të Ballkanit dhe pse jo të Evropës.


Fjalët Kyçe: Tiranë , Tirana , Kryeqyteti i Shqipërisë