TIKA ofron mbështetje për nxënësit me aftësi të kufizuara në Shqipëri

Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) ofron mbështetje për nxënësit me aftësi të kufizuara në Shqipëri.

TIKA ofron mbështetje për nxënësit me aftësi të kufizuara në Shqipëri

Qeveria turke përmes institucioneve të saja vazhdon mbështetjen për sektorin e arsimit në Shqipëri, ku në fokus janë edhe nxënësit më aftësi të kufizuara. Në Tiranë është inauguruar një klasë profesionale për parukeri dhe berber në Institutin e Nxënësve që nuk Dëgjojnë, e ngritur me kontributin e Agjencisë Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) dhe që do të jetë në dispozicion të nxënësve të këtij instituti.


Fjalët Kyçe: Shqipëri , persona me aftësi të kufizuar , integrimi i personave me aftësi të kufizuara , Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA)