TIKA dhe ALSAR shpërndajnë ndihma në Shqipëri për fëmijët jetimë dhe familjet në nevojë

Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) në bashkëpunim me Fondacionin ALSAR vazhdon të shpërndajë ndihma në Shqipëri për familjet në nevojë me rastin e muajit të Ramazanit.

TIKA dhe ALSAR shpërndajnë ndihma në Shqipëri për fëmijët jetimë dhe familjet në nevojë

Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) në bashkëpunim më Fondacionin ALSAR vazhdon të shpërndajë ndihma në Shqipëri për familjet në nevojë me rastin e muajit të Ramazanit. Në ceremoninë e shpërndarjes së ndihmave për fëmijët jetimë në mjediset e Pallatit të Sportit “Farie Hoti” në Tiranë ishin të pranishëm ambasadori i Turqisë në Tiranë, Murat Ahmet Yörük, koordinatorja e TIKA-s në Tiranë, Emine Gizem Başkan, kryetari i Fondacionit ALSAR, Mehdi Gurra, që mbështet familjet e fëmijëve jetimë.


Fjalët Kyçe: Shqipëri , Muaji i Ramazanit , Fondacioni ALSAR , Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA)