Takimi i Presidentit Erdogan me homologun Nishani

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, priti me ceremoni shtetërore në Kompleksin Presidencial, në Bestepe të Ankarasë, Presidentin e Shqipërisë, Bujar Nishani.

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Bujar Nishani, në Ankara

Pritja zyrtare e Presidentit të Shqipërisë, Bujar Nishani, në Kompleksin Presidencial në Ankara, takimi i tij me Presidentin e Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, si dhe konferenca e përbashkët për shtyp.


Fjalët Kyçe: Bujar Nishani , Recep Tayyip Erdogan , vizitë zyrtare , Kompleksi Presidencial , kokë më kokë , ndërmjet delegacioneve , Ankara , Turqi , trt shqip , trtshqip , lajme shqip