Program iftari me pjesëmarrje të gjerë në Tiranë

Në mbrëmjen e iftarit krahas Ambasadorit të Republikës së Turqisë në Tiranë, Murat Ahmet Yoruk, drejtorit të Institutit “Yunus Emre” në Tiranë, Omer Osman Demirbas, përfaqësuesve të tjerë të institucioneve turke në Shqipëri, si dhe përfaqësuesve nga institucionet shqiptare morën pjesë edhe shumë të ftuar dhe studentë.

Tiranë

Bashkia e Kahramanmarashit në Turqi në bashkëpunim me Institutin Junus Emre në Tiran organizuan një darkë iftari në Sheshin Nënë Tereza në Tiranë.


Fjalët Kyçe: Omer Osman Demirbas , Murat Ahmet Yoruk , Tiranë , Sheshi Nënë Tereza , Kahramanmaras , Instituti Junus Emre në Tiranë , program iftari