Përkujtohet Komandanti Legjendar i UÇK-së

Me rastin e vitit jubilar, 20-vjetorit të rënies heroike të Komandantit Legjendar Adem Jashari, Familjes Jasharaj, dëshmorëve të kombit si dhe të gjithë të rënëve për liri, Qeveria e Republikës së Kosovës nën patronazhin e kryeministrit, Ramush Haradinaj më datat 5, 6 dhe 7 mars, organizon manifestimi gjithë-popullor “Epopeja e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës”.

Kosovë

Paria shtetërore e Kosov-ës dhe shqiptarët përkujtojnë Adem Jasharin në  20-vjetorin e rënies heroike të kryekomandantit të UÇK-së.  

 


Fjalët Kyçe: Prekaz , Epopeja e UÇK-së , Familja Jashari , Adem Jashari