Përkeqësohet bilanci i zjarreve në Greqi

Zjarret që përfshinë një territor të gjerë në Greqi kanë shkaktuar një fatkeqësi të madhe.

Zjarret në Greqi

Zjarret që përfshinë Greqinë kanë shkaktuar dhjetëra të vdekur (79 sipas deklaratës së fundit) dhe shumë të plagosur. Ndërkaq mbi 100 persona rezultojnë të humbur. Pamjet që vijnë nga vendngjarja janë rrëqethëse.


Fjalët Kyçe: zjarret në Greqi , zjarret e pyjeve , Greqia , Rafina