Organizata turke “Hayrat” në Shqipëri në ditët e solidaritetit

Fondacioni «ALSAR» në bashkëpunim me OJQ-në «Hayrat» me qendër në Turqi realizoi me rastin e muajit të begatë të Ramazanit projektin e shpërndarjes së kontingjentit të ndihmave në pako ushqimore për 100 familje të njësisë administrative Zall-Bastar, Tiranë.

Hayrat – ALSAR

Fondacioni «ALSAR» në bashkëpunim me organizatën «Hayrat» me qendër në Turqi realizoi me rastin e muajit të begatë të Ramazanit projektin e shpërndarjes së kontingjentit të ndihmave në pako ushqimore për 100 familje të njësisë administrative Zall-Bastar, Tiranë, duke shprehur kështu aktin e solidaritetit human për të kontribuar sadopak në lehtësimin e vështirësive të tyre ekonomike, për të ngjallur tek ata shpresën se askush nuk është i vetëm e i braktisur, se njerëzit janë vëllezër dhe se është e drejta e lindur e gjithsecilit, që të ndihmohet sa herë që ka nevojë.


Fjalët Kyçe: pako me ushqime , Shqipëri , Muaji i Ramazanit , ndihma humanitare , Shoqata Humanitare Hayrat , Fondacioni ALSAR