Një tokë - Një popull - Një Ëndërr

Qeveria e Shqipërisë dhe ajo e Kosovës nënshkruan, pas mbledhjes së përbashkët në Korçë, 12 marrëveshje dhe memorandume bashkëpunimi mes dy shteteve, duke konkretizuar vazhdimin e Partneritetit Strategjik mes dy vendeve.

Shqipëri-Kosovë

Në Korçë u zhvillua Mbledhja e Katërt e Dy Qeverive të Shqipërisë dhe Kosovës.


Fjalët Kyçe: marrëdhëniet Shqipëri-Kosovë , marrëdhëniet ekonomike Shqipëri-Kosovë , Edi Rama , Ramush Haradinaj , Behgjet Pacolli , Ditmir Bushati