Në Shkodër u mbajt konferenca “Marrëdhëniet Turqi-Shqipëri, nga e kaluara në të sotmen"

Në qytetin e Shkodrës u zhvillua konferenca “Marrëdhëniet Turqi-Shqipëri, nga e kaluara në të sotmen"

Konferenca “Marrëdhëniet Turqi-Shqipëri, nga e kaluara në të sotmen" - Shkodër

Në këtë konferencë e mbajtur në fundjavën e kaluar, morën pjesë Rektorja e Universitetit të Shkodrës "Luigj Gurakuqi" Prof. dr. Suzana Golemi, dekanë dhe zëvendës dekanë të fakulteteve, pedagogë dhe studentë të universitetit, përfaqësues të institucioneve turke në Shqipëri, drejtues të institucioneve në Shqipëri, qytetarë shkodranë dhe përfaqësues të mediave.


Fjalët Kyçe: Murat Ahmet Yoruk , Shkodër , Qendra Kulturore Turke e Institutit “Yunus Emre” , Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi" , marrëdhëniet Turqi-Shqipëri