Në Ankara u festua 10-vjetori i pavarësisë së Republikës së Kosovës

Ankara

Festa e Pavarësisë së Kosovës

Në recepsionin e zhvilluar në një nga ambientet më prestigjioze të kryeqytetit të Turqisë, nga Ambasada e Kosovës në Ankara, pati një interes të madh jo vetëm nga personalitete të rëndësishme të Turqisë, shqiptarët dhe qytetarët me origjinë shqiptare në mbarë Turqinë, studentë në akademinë ushtarake dhe universitete civile, por edhe nga dashamirës së Kosovës dhe popullit shqiptar.


Fjalët Kyçe: Ankara , Ambasada e Kosovës , Avni Spahiu , 10-vjetori i pavarësisë