Në Ankara festohet me entuziazëm 109-vjetori i Ditës së Flamurit dhe Pavarësisë së Shqipërisë

109-vjetori i Ditës së Flamurit dhe Pavarësisë së Shqipërisë

Në kryeqytetin Ankara u zhvillua një pritje madhështore me një pjesëmarrje të gjerë me rastin e 109-vjetori i Ditës së Flamurit dhe Pavarësisë së Shqipërisë.  


Fjalët Kyçe: Shqipëri , Dita e Flamurit dhe Pavarësisë , Yasar Guler , Mehmet Mus , Kastriot Robo