Ministri i Punëve të Jashtme të Hungarisë, Szijjarto konfirmon mbështetjen për liberalizimin e vizave

Ministri i Punëve të Jashtme të Hungarisë, Peter Szijjarto tha se Kosova tashmë ka përmbushur 95 kriteret e kërkuara dhe Hungaria mbështet liberalizimin e vizave për Kosovën.

Kosovë

Ministri i Punëve të Jashtme të Hungarisë, Szijjarto konfirmon mbështetjen për liberalizimin e vizave  


Fjalët Kyçe: Peter Szijjarto , liberalizimi i vizave , Kosovë , Hungari