Meloditë dhe thëniet e Yunus Emresë në qytetin e Shkodrës

Poeti dhe mendimtari turk Yunus Emre u përkujtua në 700-vjetorin e vdekjes me aktivitete të ndryshme edhe në Shqipëri.

Në Shqipëri zhvillohen aktivitete në kuadër të 700-vjetorit të vdekjes së Yunus Emre

Në kuadër të aktiviteteve të planifikuara për 700-vjetorin e vdekjes së dijetarit me famë botërore, Yunus Emre, instituti turk që mban emrin e tij "Yunus Emre" Shkodër organizoi në fillim të këtij muaji disa aktivitete artistike dhe kulturore.


Fjalët Kyçe: Zafer Kiyici , Shkodër , Qendra Kulturore Turke e Institutit “Yunus Emre”