Kosovë – Ushtarët turq rinovuan klasat e shkollës "Dëshmorët e Koshares"

Në fshatin Koshare të Komunës së Ferizajit, që ndodhet në pjesën juglindore të Kosovës, u bë përurimi i klasave dhe korridorit të katit të dytë të shkollës fillore "Dëshmorët e Koshares", të rinovuara dhe të pajisura nga Kryesia e Këshillit Turk në Kosovë (KFOR-i Turk).

Ferizaj

Në fshatin Koshare të Komunës së Ferizajit, që ndodhet në pjesën juglindore të Kosovës, u bë përurimi i klasave dhe korridorit të katit të dytë të shkollës fillore "Dëshmorët e Koshares", të rinovuara dhe të pajisura nga Kryesia e Këshillit Turk në Kosovë (KFOR-i Turk). (AA)


Fjalët Kyçe: Ferizaj , Drejtori i Shkollës “Dëshmorët e Koshares” Amir Rexhepi , Komandanti i KFOR-it , KFOR-i Turk , Kivilcim Kiliç , koloneli Cem Sinan Barım