Koncerti i valles dhe kulturës turke në Tiranë

Në fjalën përshëndetëse në hapje të programit artistik, drejtori i Institutit "Yunus Emre" në Tiranë, Ëmer Demirbash (Ömer Demirbaş), u shpreh se ky institut të tilla aktivitete i realizon në shumë shtete të botës.

Vallja turke në Tiranë

Instituti "Yunus Emre" në Tiranë, me mbështetjen e Ambasadës Turke në Shqipëri, Bashkisë së Tiranës dhe Shoqatës së Klubit të Sportit dhe të Veprimtarive Rinore Namik Kemal (NAKEM), organizoi koncertin me valle popullore turke nga ekipi NAKEM.

Nga AA dhe Instituti "Yunus Emre" në Tiranë


Fjalët Kyçe: Instituti "Yunus Emre" në Tiranë , agjencia zyrtare e lajmeve në Turqi (AA) , Tiranë , Ambasada Turke në Tiranë , Hidayet Bayraktar , NAKEM