Koncerti i valles dhe kulturës turke në Tiranë

Aktiviteti promovues i valles turke në kryeqytetin e Shqipërisë.

Vallja turke në Tiranë

Instituti "Yunus Emre" në Tiranë, me mbështetjen e Ambasadës Turke në Shqipëri, Bashkisë së Tiranës dhe Shoqatës së Klubit të Sportit dhe të Veprimtarive Rinore Namik Kemal (NAKEM), organizoi koncertin me valle popullore turke nga ekipi NAKEM.

Nga AA dhe Instituti "Yunus Emre" në Tiranë


Fjalët Kyçe: Instituti "Yunus Emre" në Tiranë , agjencia zyrtare e lajmeve në Turqi (AA) , Tiranë , Ambasada Turke në Tiranë , Hidayet Bayraktar , NAKEM