Koncerti i valles dhe kulturës turke në Tiranë

Në aktivitetin organizuar në Bulevardin e Ri në Tiranë u shfaqën në skenë valle popullore turke, ndërsa pjesë ishin edhe përfaqësues të institucioneve turke në Shqipëri, artistë, artdashës dhe qytetarë.

Vallja turke në Tiranë

Instituti "Yunus Emre" në Tiranë, me mbështetjen e Ambasadës Turke në Shqipëri, Bashkisë së Tiranës dhe Shoqatës së Klubit të Sportit dhe të Veprimtarive Rinore Namik Kemal (NAKEM), organizoi koncertin me valle popullore turke nga ekipi NAKEM.

Nga AA dhe Instituti "Yunus Emre" në Tiranë


Fjalët Kyçe: Instituti "Yunus Emre" në Tiranë , agjencia zyrtare e lajmeve në Turqi (AA) , Tiranë , Ambasada Turke në Tiranë , Hidayet Bayraktar , NAKEM