Kafeja turke – Historia e hatërit 40-vjeçar

Aktiviteti “Kafeja turke - Historia e hatërit 40-vjeçar”, organizuar në bashkëpunim me Prefekturën e Edrenesë së Republikës së Turqisë, Ambasadën e Turqisë në Tiranë dhe institutin turk “Yunus Emre” Shkodër, u realizua me një pjesëmarrje të gjerë. Në program morën pjesë prefekti i Qarkut të Edrenesë, Ekrem Canalp dhe zonja e tij Ayten Canalp, sekretari i dytë në Ambasadën e Republikës së Turqisë në Tiranë, Orhan Ayraç, kryetarja e Bashkisë Shkodër, Voltana Ademi, rektori i Universitetit “Luigj Gurakuqi” të Shkodrës, prof. dr. Adem Bekteshi, myftiu i Qarkut Shkodër, imam Muhamed Sytari, presidenti i Shoqatës “İstanbul”, Ridvan Seferaj, drejtues të mediave, akademikë, mësues, studentë dhe qytetarë të shumtë shkodranë.

Kafeja turke – Historia e hatërit 40-vjeçar

Aktiviteti “Kafeja turke - Historia e hatërit 40-vjeçar”, organizuar në bashkëpunim me Prefekturën e Edrenesë së Republikës së Turqisë, Ambasadën e Turqisë në Tiranë dhe institutin turk “Yunus Emre” Shkodër, u realizua me një pjesëmarrje të gjerë.


Fjalët Kyçe: kafeja turke , marrëdhëniet turko-shqiptare , Instituti Yunus Emre , Shkodër , Shqipëri , Turqi