Ishulli i Sazanit: Perla e fshehur tashmë pret turistët

Sazan Arnavutluk
Projekti për hapjen e Ishullit të Sazanit është një projekt i cili ka më shumë se një vit që është konceptuar dhe është punuar fort me agjencinë partnere franceze “Konservatorin Litoral”, e cila është një nga agjencitë lider në botë për menaxhimin e turizmit, zonave të mbrojtura dhe zonave me interes të lartë.

Fjalët Kyçe: