"Hapa që shihen, gjurmë që lihen"

Medreseja e Shkodrës “Haxhi Sheh Shamia” ka organizuar ceremoninë e mbylljes së vitit shkollor 2018–2019.

Medreseja e Shkodrës “Haxhi Sheh Shamia”

Medreseja e Shkodrës “Haxhi Sheh Shamia”, që mbështetet nga institucione turke si shoqata “Istanbul”, etj. ka organizuar ceremoninë e mbylljes së vitit shkollor 2018–2019. Nën moton “Hapa që shihen, gjurme që lihen”, kjo ceremoni bëri bashkë nxënës, stafin pedagogjik, personalitete dhe drejtues vendore.


Fjalët Kyçe: Shkodër , Medreseja e djemve “Haxhi Sheh Shamia” , Medreseja e Shkodrës