Emine Erdoan inauguroi jetimoren në Serbi të restauruar nga TIKA

Jetimorja Dragan Filipoviç-JUSA e restauruar dhe furnizuar me pajisje të shumta nga ana e Agjencisë Turke për Bashkëpunimin dhe Koordinim, TIKA, u çel nga Emine Erdoan, bashkëshortja e Presidentit Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan).  

Prania e TIKA-s në Serbi

Agjencia Turke për Bashkëpunimin dhe Koordinim, TIKA restauroi jetimoren e fëmijëve në Serbi.

 


Fjalët Kyçe: Jetimorja Dragan Filipoviç-JUSA , Emine Erdogan , TIKA , marrëdhëniet Turqi-Serbi