Emigrantët e parregullt në kufijtë e Evropës

Zyrtarët turq u bëjnë thirrje autoriteteve greke që të veprojnë në përputhje me Konventën e Gjenevës së vitit 1951, Konventën Evropiane për të Drejtat e Njeriut (ECHR) dhe mbi të gjitha me humanizëm.

Emigrantët e parregullt

Forcat greke të sigurisë ndërhynë intensivisht me bomba zhurmuese dhe gaz lotsjellës kundër emigrantëve të parregullt, që presin në kufi.


Fjalët Kyçe: Evropa , Greqia , kriza e emigracionit , emigrantët e parregullt , hapja e kufijve , Turqia