Dita e Shën Valentinit festohet në shumë vende të botës

Në këtë ditë të veçantë të dashuruarit shfaqën edhe një herë dashurinë me dhurata dhe gjeste të ndryshme për personat e tyre më të dashur.

14 Shkurt

Disa preferojnë të bëjnë dhurata të ndryshme, si lule, kartolina urimi, bizhuteri, kafshë shtëpiake, etj, kurse disa preferojnë të drekojnë në vende të veçanta ndërsa disa të tjerë tregohen edhe indiferentë ndaj kësaj dite.


Fjalët Kyçe: Dita e Shën Valentinit , dashuria , 14 shkurt