Dita e Biçikletave në Shkodër

Në qendër të qytetit ka qenë një festë e vërtetë, ku nuk ka munguar as aktivitetet argëtuese për më të vegjlit.

Shkodër

Në kuadër të Javës Evropiane të  Lëvizshmërisë, Bashkia e Shkodrës, në bashkëpunim me OJF THE DOOR dhe DRKK kanë organizuar edhe këtë vit “Ditën e Biçikletave”.

 


Fjalët Kyçe: Shkodër , Bashkia e Shkodrës , Dita e Biçikletave , Dita e Biçikletave në Shkodër