Shtypi i Kosovës 25.05.2014

Më poshtë vijojnë titujt kryesorë të gazetave të Kosovës të ditës së sotme:

Shtypi i Kosovës 25.05.2014

Gazeta “Tribuna

FUSHATA E KUNDËRLIGJSHME

28 maji është dita kur zyrtarisht duhet të fillojë fushata zgjedhore. Mirëpo kjo datë do të mbetet vetëm si simbolikë, pasi partitë politike ka kohë që po i bëjnë të gjitha veprimet që bëhen në fushatë të rregullt që përcaktohet nga KQZ-ja.

Tituj të tjerë:

Rama e Pacolli, bashkë në Kazakistan
Kandidatët borxhli
Vetëm 1 % e ndërmarrjeve përfitojnë nga pushimi i taksave

Gazeta “Kosova Sot

VETËM 4 MIJË SHQIPTARË JANË REGJISTRUAR NGA DIASPORA SI VOTUES – MBI 25 MIJË APLIKACIONE NGA SERBIA

Numri i votuesve rritet kundërligjshëm – Sipas analistëve, numri shumfish më i madh i serbëve ka të bëjë me arsye politike dhe pjesëmarrjen në formë të organizuar nga Beogradi zyrtar, me qëllim të ushtrimit të ndikimit sa më të madh në institucionet tona

 

Tituj të tjerë:

“Pranë sofrës, i pangrënë”

Mos e harroni drejtësinë!

 

Gazeta “Zëri

PLISAT PO RRALLOHEN

Plisi, kapuçi i bardhë tradicional i shqiptarëve, nuk po lëkundet nga koka e kosovarëve. As ndryshimi kulturor nëpër epoka nuk ka mundur ta heqë plisin nga përdorimi.

Tituj të tjerë:

Frika nga humbja, ashpërson fushatën
Liberalizimi, jashtë axhendës zgjedhore
Aeroporti i plaçkës

Gazeta “Koha Ditore

PUSHTETI I BIZNESMENËVE

 

Tituj të tjerë:

Sanksionet nga Statuti për Situata Speciale

Kuzhinier, nga APJ-ja tek UÇK-ja

Ushtari që luftoi në Kosovë përdor artin si terapi 


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme