Shtypi i Kosovës 05.05.2014

Më poshtë vijojnë titujt kryesorë të gazetave të Kosovës të ditës së sotme:

Shtypi i Kosovës 05.05.2014

Gazeta “Epoka e Re”

SOT FSK-ja MUND TË BËHET USHTRI
Kuvendi i Kosovës sot pritet të marrë një nga vendimet më të rëndësishme në historinë tij

Tituj të tjerë:

Vllasi: Serbia ta heqë Kosovën nga Kushtetuta e vet
8 qershori privon diasporën nga votimi

Gazeta “Zëri”

HASHIM THAÇI: NËSE NUK VOTOHET
FAK, S’KA USHTRI

Tituj të tjerë:

“Srpska” paralajmëron bllokimin e Kuvendit
Politika kriminalizoi privatizimin
U intervistua nga Haga para se të bëhej kryeministër

Gazeta “Tribuna”

FAK-un PO E PENGON SERBIA
Seanca e Kuvendit për transformimin e Forcës së Sigurisë në Forcat e Armatosura është thirrur për të sot. Mirëpo, zhvillimet e fundit brenda partive politike serbe nga ky komunitet kanë treguar se ka fare pak gatishmëri që ata të japin votat e tyre për FAK-un në shkëmbim të vazhdimit të mandateve të rezervuara.

Tituj të tjerë:

Smakajn s’e lënë rehat mbikëqyrësit
TRUST-i s’ka plan t’i kthejë paratë në Kosovë

Gazeta “Koha Ditore”

CLIFF: PUNA RRETH GJYKATËS SPECIALE NUK ËSHTË KRYER – Ambasadori i Britanisë së Madhe në Prishtinë

Tituj të tjerë:

Afro 400 mijë votues“fiktivë” mund të përdoren në ditën e zgjedhjeve
Deputetët serbë paralajmërojnë bojkotim të seancës

Gazeta “Kosova Sot”

MUSTAFA U FRIKËSOHET ZGJEDHJEVE BRENDAPARTIAKE
Zgjedhjet në vjeshtë nuk i konvenojnë të parit të LDK-së

Tituj të tjerë:

Specialja, me 15 gjyqtarë e prokurorë ndërkombëtarë
Zvarritje drejt BE-së

Gazeta “Lajm”

PATURPËSIA DHE ARROGANCA PUBLIKE

Tituj të tjerë:

Takim që mund të vendosë shumë
Opozita në krizë, pa alternativë qeverisëse

Gazeta “Bota Sot”

PACOLLI FILLON PROCEDURAT PËR BLERJEN E SHTËPISË, KRASNIQI TË GARANTOJË SE S’KA HIPOTEKË
Pacolli nuk heq dorë nga blerja e shtëpisë së Krasniqit, një milion euro!


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme