Senegali gjobiti kompaninë franceze të Bollore Grup me 2,3 milionë euro

Senegali gjobiti me 2,3 milionë euro Bollore Grup, një prej kompanive franceze më të rëndësishme në sektorin e transportit dhe komunikimit, për shkak se nuk ka zbatuar kushtet e marrëveshjes.

Senegali gjobiti kompaninë franceze të Bollore Grup me 2,3 milionë euro

Senegali gjobiti me 2,3 milionë euro Bollore Grup, një prej kompanive franceze më të rëndësishme në sektorin e transportit dhe komunikimit, për shkak se nuk ka zbatuar kushtet e marrëveshjes.

Sipas lajmeve në median lokale, Zyra e Taksave të Dakarit, përcaktoi se kompania e grupit të sipërpërmendur, nuk zbatoi kushtet e marrëveshjes së nënshkruar për të administruar Portin e Dakarit.  

Udhëheqja gjobiti me 2,3 milionë euro kompaninë franceze për shkelje të marrëveshjes dhe moshapjen e terminalit të portit për investitorët senegalez.

Bollore Grup, që bën pjesë ndër 500 kompanitë më të mëdha në botë dhe është themeluar në vitin 1822, ka afërsisht 60 mijë punonjës.Lajme të ngjashme