Bajrami i Ramazanit dje dhe sot

Sipas fesë islame Bajrami i Ramazanit (ose Fitër Bajrami) është një festë fetare që kremtohet gjatë 3 ditëve të para të muajit Sheval, që është muaji i 10-të dhe vjen menjëherë pas Ramazanit, muaji i 9-të i vitit sipas Kalendarit hënor (Hixhri).

Bajrami i Ramazanit dje dhe sot

Edhe ne, në këto ditë të bukura të Bajramit të Ramazanit i urojmë tërë botës islame Gëzuar Festën e Bajramit të Ramazanit. Urojmë që në botën tonë të hidhen farërat e paqes dhe të dashurisë për njeri-tjetrin.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme