Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Daka: KQZ, gati për zgjedhjet parlamentare të së dielës

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka në një intervistë ekskluzive sot për ATSH-në, thekson se “KQZ është e gatshme për të dielën e 8 qershorit, për të cilën fton të gjithë që të jetë ditë e votimit dhe e festës, e mesazhit më të mir

Daka: KQZ, gati për zgjedhjet parlamentare të së dielës

Në Kosovë, zgjedhjet parlamentare në 8 qershor 2014, do jenë të pestat në liri, të dytat në pavarësi. Në Kosovën e lirë nga qershori 1999, të parat zgjedhje parlamentare u mbajtën në 17 nëntor 2001. Legjislatura e Tretë ishte ajo që ka hyrë në histori me shpalljen e Pavarësisë së Kosovës në 17 shkurt 2008.

Në 8 qershor votohet për zgjedhjen e deputetëve të Kuvendit të Kosovës të Legjislaturës së Pestë.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme