“Hello Turkiye”, fushata për përdorimin e emrit “Turqi” në fushën ndërkombëtare

Fushata “Hello Turkiye” e filluar nga Drejtoria e Komunikimeve të Presidencës do të krijojë ndërgjegjësim global.

1762967
“Hello Turkiye”, fushata për përdorimin e emrit “Turqi” në fushën ndërkombëtare

Fushata “Hello Turkiye” e filluar nga Drejtoria e Komunikimeve të Presidencës do të krijojë ndërgjegjësim global.

Drejtoria e Komunikimeve të Presidencës ka nisur një fushatë të quajtur "Përshëndetje Turqi" me qëllim që të shpallë në mënyrë më efektive përdorimin e emrit kombëtar dhe ndërkombëtar të vendit në turqisht në formën "Turkiye" në mediat ndërkombëtare.Lajme të ngjashme