Ministri i Kulturës dhe Turizmit Ersoy publikoi filmin e ri promovues për Stambollin

Ministri i Kulturës dhe Turizmit Mehmet Nuri Ersoy në llogarinë e tij në Twitter postoi filmin promovues "Stamboll" të përgatitur nga Agjencia Turke e Promovimit dhe Zhvillimit të Turizmit.

1680977
Ministri i Kulturës dhe Turizmit Ersoy publikoi filmin e ri promovues për Stambollin

Një film i ri promovues për Stambollin u publikua në mediat sociale.

Ministri i Kulturës dhe Turizmit Mehmet Nuri Ersoy publikoi filmin e ri promovues për Stambollin.

Nuri Ersoy në llogarinë e tij në Twitter postoi filmin promovues "Stamboll" të përgatitur nga Agjencia Turke e Promovimit dhe Zhvillimit të Turizmit.

Filmi një minutësh përmban imazhe të vendeve historike dhe turistike të Stambollit.Lajme të ngjashme