Këngëtari me famë botërore, Maher Zain vjen në Stamboll për këngën e tij të fundit

Këngëtari i njohur suedez me origjinë libaneze, Maher Zain zgjodhi Stambollin për punimet e vidioklipit të albumit të tij të fundit.

1627119
Këngëtari me famë botërore, Maher Zain vjen në Stamboll për këngën e tij të fundit

Këngëtari i njohur suedez me origjinë libaneze, Maher Zain zgjodhi Stambollin për punimet e vidioklipit të albumit të tij të fundit.

Zain, i cili është i famshëm për interpretimin e këngëve të tij në 6 gjuhë, mundohet të jetë zëri i myslimanëve.

Zain është vënë në udhë për të xhiruar klipin e "Huwa Ahmedun" në albumin e tij të fundit në 4 vende të ndryshme të botës.  

Pas Egjiptit, Tunizisë dhe Bejrutit ai e ka kthyer drejtimin nga Turqia. Ai zgjodhi lokalitetit historike të Stambollit për të përgatitur videon e këngës së tij.

Xhirimet në Kullën e Vajzës, Xhamia Blu (Sulltan Ahmet), Ortakoy, Kullën dhe urën Galata dhe u bënë me një ekip prej 23 personash.

Videoklipi do të shfaqet për admiruesit e muzikës së tij në mbarë botën më datë 12 maj.Lajme të ngjashme